Friday, November 16, 2012

Tahun Baru Tindakan Baru

Salam Maal Hijrah utk semua. sempena tahun baru ni jom kite set new cita-cite, new target, new attitude, new resolution, pendek kata semua new lah :)
ramai yg set target nak belajar ilmu2 baru setiap tahun. target tahun lepas pon belum dapat. hehee. so tahun ni kite continue lagi and make it happen.

tanpa ilmu cemane nak berjaya. mcm tu jugak kalo takde ilmu business cemane nak berjaya dalam business. most of us involve business mmg takde experience and ilmu in business even basic business pon.

tapi bermula dengan 1st step. kalau tak bertindak cemane nak dapat hasil dan kejayaan tu bermula dari langkah pertama.

after knowing this business from CDM Mai, sy terus nekad nak buat betul2 sbb dah lame terpikir nak buat business and target utk dapat financial freedom and time freedom before umur cecah 40. InsyaAllah.

dalam masa sebulan berbusiness dah dapat first bonus ;) terima kasih pada yg bertanye and ade niat utk dpt 4 figure bonus monthly jugak. and of course kalo betul strategi and marketing mmg dapat lebih! 

and Alhamdulillah, dengan bonus dari part time business ni harap2 dapat mengurangkan beban bulanan yg makin hari makin banyak tu. 

Just wanna share with u guys. bk sgt benefits yg kita akan dapat from this business!
* Financial freedom
* Free travel 3 kali setahun
* Time flexibility
* Car Fund
* the best part kite bole pass the pangkat to our family members. wariskan income and everything yg kita usahakan.

jom cuci mata dengan gamba2 free trip daripada GLG!


kalo nak berjaya berkawanlah dengan org yg dah berjaya.
kalo nak jadi hebat berkawanlah dengan org yg hebat.

contoh terbaik is my great leader. 
dlm masa 3tahun+, she'll become a millionaire soon.
&
my leader a.k.a business partner yg bring me into this business

if not i still kat stage lama belum terbukak minda utk dapat lebih mcm org lain. still lagi depend on 1 side salary which is definitely TAK CUKUPP!!

now ill make sure my dreams become reality. dengan this business nothing is impossible!

lets do it together. we'll do it as a team.

contact me now!
sms/whatsapp 019-2239840
email maslynda.m@gmail.com

1 comment:

  1. CONFEM BERSEMANGAT BILA TENGOK2 KEJAYAAN ORG LAIN KAN..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...