Monday, November 26, 2012

Cantik & Sempurna di Hari Bahagia

Sekarang dah masuk cuti sekolah dan ramai yang akan bertunang or kawin time cuti mcm ni. Congrats utk pengantin baru or bakal pengantin yg sedang merancang utk hari bahagia. Semestinya sume org nak cantik and perfect di hari bahagia kan?
cantik dan anggun
yakin dan bergaya menggayakan pelbagai rekaan baju dan busana yg telah siap ditempah

nama pon raja sehari, sudah pasti akan menjadi tumpuan sepanjang majlis berlangsung. takkan nak rosakkan detik-detik bersejarah dengan badan menggeleber dan spare tyre sana-sini kan?

penyelesaiannye??
mudah saja..dengan memakai Premium Beautiful corset ia akan menyelesaikan semua masalah anda. kesan serta merta, sume lemak2 tegar bole disorok dan disimpan dalam korset ni dan memberi kontur badan yang cantik dan perfect! 

bole jugak dijadikan hantaran di hari bahagia anda. kelass ko jahhh!! sekarang dah jadik trend PB sebagai hantaran =D
Antara kelebihan PB sebagai hantaran:

  • Tahan lama (lifetime warranty)
  • Berkualiti (superbrand)
  • Direkabentuk untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan
  • Untuk kesihatan sebelum, semasa dan selepas kahwin (sesuai dipakai waktu pantang menggantikan bengkung tradisional)
  • fabrik yg lembut dan sangat selesa dipakai bila-bila masa.

masih belum terlambat untuk membentuk body solid yang sihat dan cantik di hari bahagia anda. 

miliki sekarang!
maslynda.m@gmail.com
sms/whatsapp 019-2239840

1 comment:

  1. idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...